kataku

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa

 kumpulan-kata-kata-jawa-tentang-cinta

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa | Sumber Gambar : Google Image

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa – kata kata cinta bahasa jawa adalah kata kata cinta yang sering di gunakan anak muda bahkan anak kecil ataupun orang yang sudah tua untuk mengungkapakan perasaan mereka kepada kekasihnya. Namun apabila diungkapkan dengan bahasa jawa , gimana nanti hasilnya ?

Sebagian orang sih ada yang tidak tahu tentang bahasa jawa , namun untuk orang jawa pasti tidak asing lagi dengan bahasa jawa , ada juga orang jawa yang mengatakan cintanya dengan bahasa jawa . Untuk kali ini admin akan membagikan kumpulan kata kata cinta bahasa jawa.

Nah dengan ini kalian bisa mengungkapkan perasaan kalian kepada kekasihnya dalam bahasa jawa. Tentunya akan terasa beda dan menarik.

Berikut kumpulan kata kata cinta bahasa jawa :

Kangen rasane pas sahur mbok gugah, mbok ingetke sholat subuh, tapi saiki mung isoh ikhlas lan ndelok kowe ngucapke wong liyo.

Ngentukne kui angel, mempertahanke kuwi luwih angel, ngeculne kuwi adoh luwih angel.

Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.

Nek yangmu malah seneng kowe berubah dinggo de,e, kuwi berarti de,e egois mung mikir awake dewe ora mikir awakmu.

Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?

Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !

Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan… Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..

Dadio pasangan seng isoh nggawe yangmu lali karo masa lalune, mergo wes nyaman tenan karo kowe.

Cinta kuwi nyat ra apik diumbar-umbar ya, neng sak ora-orane dipublishke. Ora pamer, tapi mung pengen diakui wae.

Nek pas lagi karo aku, ojo mbahas masa lalu ya. Nyat ketoke aku ora popo, neng lorone ora kiro-kiro.

Aku ora ngerti tekan kapan umure aku. Tapi aku yakin angger cintane aku kuwi selawase nggo koe.

Ora kepengin sing SEMPURNA nggo dampingi URIPKU, mung butuh wong SING IKHLAS nrimo lan nglengkapi kekuranganku.

Cinta kuwi dudu dendam, ora perlu mbales cuek mergo de,e cuek neng kowe, nek kowene wae raisoh cuek karo de,e. Pagi !

Seng yang-yangan ragelem dipublikasike mergo alesan ndak dilokke pamer kuwi tenan? Opo mung pengen njogo perasaan yange sijine?

Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike

Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.

Saben dino aku ngalmun, tekan omah atiku bingung, jane tresno ra wani ngambung, Rasane koyo di penthug.

Tresno iku nyata.. Lewih sekang pelangi kang ora teyeng dicekel lan lewih setia dibandingake karo Esuk sing tekane mung sedelo.

Baca Juga :

Itulah beberapa kumpulan kata kata cinta bahasa jawa yang bisa admin bagikan , semoga dengan kata kata ini kalian juga bisa memberikan kepada kekasih dengan bahasa jawa .

Kata Kata Cinta Bahasa Jawa | Robyanto | 4.5